Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.etani.cz, společnost Adiel s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Společnost je registrována u Úřadu na ochranu osobních údajů pod reg. číslem 58560.

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití. Tato data uchováváme na serverech, které jsou v našem vlastnictví a jsou umístěny v prostorách společnosti. Servery nejsou navíc připojeny do veřejně internetové sítě, takže nemůže dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Adiel s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Kontaktní adresa

Adiel s.r.o.

V Cibulkách 359/52

Praha 51, 150 00

Emailová adresa: info@adiel.cz

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkový emailů (odstranění adresy z databáze)

  1. v každé emailové zprávě naleznete odkaz „zrušit zasílání newsletterů“ po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš email vyřazen z databáze
  2. v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů
  3. zašlete žádost na email marketing@adiel.cz a váš email bude vyřazen z databáze

Možnosti odstranění osobních údajů

  • v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu marketing@adiel.cz s  žádostí o odstranění. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.
banner
banner

Akce, slevy a novinky přednostně na váš email