banner

Máte s našimi produkty dobrou zkušenost? Máte díky nám doma malé děťátko? Napište nám a pomozte tak ostatním párům k vytouženému miminku.

Přečtěte si stovky recenzí na heureka.cz

Recenze na heureka.cz

Lucie T. napsala:

27.4.2020

Dobrý den,
taky bych se ráda podělila o můj příběh.
S manželem jsme se dlouhé měsíce snažili o mimi, avšak stále se nedařilo. Popravdě jsem z toho už byla dost frustrovaná. Náhodou jsme narazila na Vaši stránku a neváhala – objednala jsem si Čaj plodnosti od Ludmily Mojžíšové a v lékárně čistou kyselinu listovou, tu jsem brala ale již i dříve.
Po dvou měsících pití čaje jsem jako zázrakem otěhotněla!
Tímto bych Vám chtěla poděkovat, je to neuvěřitelné! :)

Lenula napsala:

21.1.2020

Dobrý den, mam jen dotaz. Zda někomu tyto přípravky nezabraly? S manželem se snažíme už celé roky o dítě, byli jsme i na ivf a bez výsledku. Recenze jsou víc než dobré, už jsem si i pár věcí objednala, ale máme jít na ivf znovu a tak by mě zajímalo jestli to tedy někomu nepomohlo? jestli je tady někdo takový. Pomohlo by mi to v dalším rozhodnutí. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď :-)

J.P napsala:

16.1.2020

Dobry den, musim moc podekovat za rychle a bezproblemove dodani, dekuji!
J.P.

Karolína napsala:

15.1.2019

Objednala jsem si u Vás čaj na podporu početí od Ludmily Mojžíšové a taky sadu Drmek + FertilCare s kyselinou listovou.
Ihned po doručení, jsem vše začla užívat a můžu říct, že je to učiněný zázrak <3
ani ne do měsíce se mi objevila první ovulace zjištěno testy: ADIEL SeeNow ovulační testy LH, 5 ks a opravdu na tuhle ovulaci otěhotněla :)
Nyní jsem v 10. týdnu těhotenství a vše se jeví moc dobře :)
Pro ty kdo váhají : Moje diagnoza zní MTHFR heterozygot trombofilik, anovulační cykly bez ovulací a dozrávání vajíček tutíž nenarůstání sliznic. Také mi bylo řečeno, že už znovu přirozeně neotěhotním . Díky tedy téhle stránce a vlastnímu přístupu k této skutečnosti jsem se zapřisáhla, že se nebudu snažit, že prostě to nechám plynout a až to přijde tak to přijde, ale takhle rychle jsem to nečekala :)
Takže jsme šíleně šťastný a moc děkujeme <3

Sylva napsala:

29.11.2018

Mám již 2 syny,ale když mi bylo 40.let,tak jsme s manželem zatoužili po mimču.
Po několika měsících snažení byl výsledek stále negativní a tak mi gynekolog předepsal hormonální tablety na pomoc s ovulací. Uběhlo dalších 7 měsíců a výsledek byl stále bezúspěchu. Pan doktor mi sdělil, že v tak vysokém věku už nejsem schopna přirozeného početí a chtěl nás s manželem objednat na kliniku. To jsem odmítla a po doporučení mé kamarádky, jsem začala užívat kapky Femigard. Nejenom,že se mi upravil cyklus na 29 dnů (původně 36-40), neměla jsem silné PMS a po psychické stránce jsem se cítila bezvadně.
Hlavně jsem po 4 měsíčním užívání zjistila, že jsem těhotná :)Tento výrobek velmi doporučuji a děkuji za něj.

Mára napsal:

6.11.2018

Po cca 14ti dnech opravdu pociťuji mnohem více energie a chuť do života..
Doporučuji kotvičník

Veronika napsala:

24.9.2018

Po 3.týdnech užívání Drmku a čaje L.Mojžíšové jsem otěhotněla a to mi Pí. doktorka nedávala moc velké šance :)
Máme 3.měsíčního zdravého chlapečka :) za mě prostě super obchod ! Děkuji

Vladimír napsal:

16.7.2018

STEVIOLA VÝHODNÉ BALENÍ TABLETY STEVIA 1000+300 TBL.
Vše v pohodě na 100 %, děkuji. Opravdu sladí o 30% více, místo 3 ks tabletek mi stačí pouhé 2 ks. Protože jsem diabetik, tak vím o čem píší. DĚKUJI.

Bára napsala:

25.6.2018

Po roce a půl marné snahy, spoustě využívaných vitamínů, přípravků a hormonů, jsem si koupila čaj báby Radnické a hned první měsíc jsem otěhotněla! Nemohla jsem tomu uvěřit. Díky!

Iva napsala:

8.12.2017

Večer jsem objednala, ráno vyzvedla, příjemná obsluha, vše ochotně vysvětlí a poradí, ceny oproti jiným serverům skoro poloviční. Snad se nám taky brzy zadaří :-)

Alena napsala:

16.11.2017

Dobrý den ,
je mi 40 let a marně jsme se skoro 2 roky snažili otěhotnět. Vyzkoušela jsem naprosto všechno, včetně akupunktury. Vzhledem k mému věku, mi lékař už nedával nadějí a po návštěvě kliniky početí, jsem ztratila i ty poslední naděje na miminko. No máte vysoký věk, budete muset si nechat dárcovské vajíčko…Prostě u mě, je to továrna na peníze, nic víc.
Na poslední kontrole u gynekologa mi byl doporučen přípravek Inofolic forte. Koupila jsem na měsíc a nic. Tak jsem přikoupila další balení a tady jsem si koupila Drmek forte a čaj Báby Radnické. 2 tablety Drmku, 3x denně čaj 1 měsíc. Dneska jsem si dělala test a pozitivní….
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat všem, kteří tento internetový obchod obsluhují. Děkuji Vám.

Eva V. napsala:

29.9.2017

Rada bych se podělila se svoji zkusenosti s vašimi produkty. S partnerem jsme se snažili neúspěšně delší dobu otěhotnět. Objednali jsme si u Vas čaj baby Radnické, další produkty (doplňky stravy na bázi pilulek typu FertilMan) a bazální teploměr. U mne byl problém s velmi nepravidelnou menstruaci. Než jsme začali vůbec používat zakoupené preparáty, začali jsme měřit vašim teploměrem bazální teplotu, konat podle toho a ejhle, po měsíci snažení jsme otěhotněli. Přejeme hodně úspěchu vám i klientům.

Lada napsala:

7.7.2017

Dobrý den,
nejvíce doporučuji ten gel Conceive Plus na početí miminka je fakt super! Pomohl mi znova otěhotnět, moc ho doporučuji :)

Eva napsala:

28.7.2016

Dobrý den, Chtěla jsem Vám moc poděkovat za Váš obchod. Rok a půl jsem se s manželem snažila o druhé miminko a už ani nevím jak, ale narazila jsem na Váš obchod s produkty pro podporu početí. Byla jsem už zoufalá, když se mi nedařilo otěhotnět. Na první dceru jsme čekali 10 měsíců a tak jsem se mylně domnívala, že druhé dítě půjde snáz. Ale mýlila jsem se. Když jsem pročetla recenze Vašich spokojených zákaznic, kterým se podařilo s podporou Vašich přípravků otěhotnět, rozhodla jsem se také pro tuto cestu. Zakoupila jsem čaj dle báby Radnické a užívala ho striktně 2x denně. Dále jsem užívala bylinný přípravek Hemann Femigard. Musím říci, že pozitivní vliv bylinek na sebe nenechal dlouho čekat. Menstruace se mi upravila, a snáz jsem mohla měřit plodné dny a ovulaci. Bez užívání těchto bylinek bych měla menstruaci nepravidelnou a vůbec bych nepoznala, kdy probíhá ovulace. Manželovi jsem naordinovala kotvičník, s taktéž pozitivním účinkem. Další várku bylinek už nestihnu využít, protože jsem po roce a půl s „Vaší“ pomocí těhotná. Moc Vám děkuji a všem budu Váš obchod, respektive produkty doporučovat. Protože jsem si jistá, že bez těchto zázračných bylinek by cesta k vytouženému miminku byla mnohem a mnohem delší a těžší.
S pozdravem E.V.

Jana R. napsala:

22.4.2016

Dobrý den, chtěla bych taky přispět svou troškou do mlýna. Když jsem si loni u Vás objednala gel Conceive plus a vitamíny na podporu otěhotnění pro sebe a manžela, tak jsem si říkala buď to vyjde nebo nevyjde. A světe div se vyšlo. Druhé balení vitamínů Fertilcare jsem neměla dobrané a na těhotenském testu byly dvě čárky. Právě jsem ve dvacátémosmém týdnu a vše je zatím v pořádku. Trvalo to sice půl roku, ale dočkali jsme se (vitamíny jsem začala brát až poslední dva měsíce).
Děkuji, s pozdravem
Jana R.

Monika napsala:

7.2.2016

Dobrý den,

jen jsem chtěla poděkovat za existenci vašeho vebu. Po prvním dítěti se nám s manželem nedařilo druhé miminko. Náhodou jsem narazila na vaše stránky a objednala si lubrikační gel Conceive plus a Čaj dle báby radnické. Po dvou měsících používání a pití se nám podařilo otěhotnět a jsme ve 13 tt..
Touto cestou bych chtěla všech ženám, kterým se nedaří miminko popřát pevné nervy a hodně štěstí. Výrobky, které prodáváte může jen a jen doporučit.

Zdravím Vás
Monika

Veronika napsala:

2.12.2015

Dobrý večer, chtěla bych za sebe a za moji kamarádku poděkovat za Váš obchod.
Vaše internetové stránky jsem našla náhodou a kdekdo by si mohl myslet, že Vaši pomoc potřebovat nebudu - mám 4 krásne a zdravé děti - 3 slečny a kluka. Ale loni jsem se vdala za svého přítele, který děti sám nemá a rozhodli jsme se, že bychom chtěli ješte jedno společné. O miminko jsme se začali pokoušet od září 2014 a mysleli jsme si, že když už děti mám, tak se nám zadaří hned napoprvé. Ale bohužel ani v lednu jsme těhotenství nezjistili a byli jsme zklamáni. V únoru jsem našla Váš obchod a zkusila manželovi zakoupit přípravek FertilMan a úspěch jsme zaznamenali hned při užíváni prvního balení - takže teď jsem ve 31tt a kolem Mikuláše očekáváme druhého kluka a všichni se na něj opravdu moc těšíme. Váš obchod samozřejme všem doporučuji...

A ještě k mé kamarádce, ta se s přítelem pokoušela o miminko delší dobu než já -více jak rok. Když jsem jí řekla o Vašich stránkách, moc ve Vás nevěřila, ale soustředila se na přípravu svojí letošní svatby. Nakonec jsem jí nabídla, že ještě mám 2 balení FertilMan, tak pokud má zájem, že si jedno balení může odkoupit na zkoušku a možná, že na její svatbě budeme těhotné obě. Svatbu měli letos v červnu - obě jsme se tomu tehdy zasmáli, ale měla jsem pravdu - opravdu do té doby se jim povedlo také počít a vdávala se již těhotná. Na narození miminka -také chlapečka - si počkají do konce ledna 2016 - kamaradka i její manžel jsou šťastní a spokojení.

S pozdravem spokojená Veronika

Romana napsala:

18.11.2015

Dobrý den, před několika měsíci jsem využila vašich produktů a zvýšila šanci otěhotnět ve svých 39 letech. Nyní jsem ve 31. tt a již čekáme za pár týdnů narození naší holčičky.
S pozdravem jedna z vašich vděčných maminek.

Markéta napsala:

13.8.2015

Dobrý den,
nejdříve bych vám chtěla touto cestou poděkovat za pomoc při otěhotnení.
Používala jsem vámi nabízené přípravky a to Macu, čaj L. Mojžíšové, Femigard a vit. s kysel. listovou.
Vaše přípravky mi velmi pomohly. A ještě jednou za ně děkuji. Nyní jsem v 18tt.

Chtěla jsem se zeptat, zda mohu dále užívat i během těhotenství macu. Má mnoho blahodárných účinků. Upravila mi hodně krevní obraz a jsem za ní hodně vděčná.

Děkuji Vám tedy za odpověď a přeji pěkné dny a plno spokojených zákazníků.
S pozdravem
Markéta

Erika napsala:

11.7.2015

Dobrý den,
ráda bych přispěla s naším příběhem. Manžel má sníženou pohyblivost spermií a doktor ho objednal za 2 měsíce na kontrolu, aby výsledek potvrdil nebo vyvrátil. Po 2 měsících byl jeho spermogram ještě horší než předtím. Ze zoufalství jsem koupila Conceive Plus. Dotor nám ale radil, že jedině IVF nám může pomoci. Přesto jsme ten Conceive zkusili a div se světe, hned na poprvé jsem z toho otěhotněla. Nevěřili jsem vlasním očím. Nyní jsem ve 13 týdnu a je všechno v pohodě.
Chci dodat odvahu všem parnerů, kteří se také snaží o miminko. Jsme vděčni za tyto stránky a držíme palce.
Erika

Přihlaste se k odběru novinek, slevových akcí a slevových kupónů.