banner

Máte s našimi produkty dobrou zkušenost? Máte díky nám doma malé děťátko? Napište nám a pomozte tak ostatním párům k vytouženému miminku.

Please leave this field empty.

Přečtěte si stovky recenzí na heureka.cz

Recenze na heureka.cz

Lada napsala:

7.7.2017

Dobrý den,
nejvíce doporučuji ten gel Conceive Plus na početí miminka je fakt super! Pomohl mi znova otěhotnět, moc ho doporučuji :)

Eva napsala:

28.7.2016

Dobrý den, Chtěla jsem Vám moc poděkovat za Váš obchod. Rok a půl jsem se s manželem snažila o druhé miminko a už ani nevím jak, ale narazila jsem na Váš obchod s produkty pro podporu početí. Byla jsem už zoufalá, když se mi nedařilo otěhotnět. Na první dceru jsme čekali 10 měsíců a tak jsem se mylně domnívala, že druhé dítě půjde snáz. Ale mýlila jsem se. Když jsem pročetla recenze Vašich spokojených zákaznic, kterým se podařilo s podporou Vašich přípravků otěhotnět, rozhodla jsem se také pro tuto cestu. Zakoupila jsem čaj dle báby Radnické a užívala ho striktně 2x denně. Dále jsem užívala bylinný přípravek Hemann Femigard. Musím říci, že pozitivní vliv bylinek na sebe nenechal dlouho čekat. Menstruace se mi upravila, a snáz jsem mohla měřit plodné dny a ovulaci. Bez užívání těchto bylinek bych měla menstruaci nepravidelnou a vůbec bych nepoznala, kdy probíhá ovulace. Manželovi jsem naordinovala kotvičník, s taktéž pozitivním účinkem. Další várku bylinek už nestihnu využít, protože jsem po roce a půl s „Vaší“ pomocí těhotná. Moc Vám děkuji a všem budu Váš obchod, respektive produkty doporučovat. Protože jsem si jistá, že bez těchto zázračných bylinek by cesta k vytouženému miminku byla mnohem a mnohem delší a těžší.
S pozdravem E.V.

Jana R. napsala:

22.4.2016

Dobrý den, chtěla bych taky přispět svou troškou do mlýna. Když jsem si loni u Vás objednala gel Conceive plus a vitamíny na podporu otěhotnění pro sebe a manžela, tak jsem si říkala buď to vyjde nebo nevyjde. A světe div se vyšlo. Druhé balení vitamínů Fertilcare jsem neměla dobrané a na těhotenském testu byly dvě čárky. Právě jsem ve dvacátémosmém týdnu a vše je zatím v pořádku. Trvalo to sice půl roku, ale dočkali jsme se (vitamíny jsem začala brát až poslední dva měsíce).
Děkuji, s pozdravem
Jana R.

Monika napsala:

7.2.2016

Dobrý den,

jen jsem chtěla poděkovat za existenci vašeho vebu. Po prvním dítěti se nám s manželem nedařilo druhé miminko. Náhodou jsem narazila na vaše stránky a objednala si lubrikační gel Conceive plus a Čaj dle báby radnické. Po dvou měsících používání a pití se nám podařilo otěhotnět a jsme ve 13 tt..
Touto cestou bych chtěla všech ženám, kterým se nedaří miminko popřát pevné nervy a hodně štěstí. Výrobky, které prodáváte může jen a jen doporučit.

Zdravím Vás
Monika

Veronika napsala:

2.12.2015

Dobrý večer, chtěla bych za sebe a za moji kamarádku poděkovat za Váš obchod.
Vaše internetové stránky jsem našla náhodou a kdekdo by si mohl myslet, že Vaši pomoc potřebovat nebudu - mám 4 krásne a zdravé děti - 3 slečny a kluka. Ale loni jsem se vdala za svého přítele, který děti sám nemá a rozhodli jsme se, že bychom chtěli ješte jedno společné. O miminko jsme se začali pokoušet od září 2014 a mysleli jsme si, že když už děti mám, tak se nám zadaří hned napoprvé. Ale bohužel ani v lednu jsme těhotenství nezjistili a byli jsme zklamáni. V únoru jsem našla Váš obchod a zkusila manželovi zakoupit přípravek FertilMan a úspěch jsme zaznamenali hned při užíváni prvního balení - takže teď jsem ve 31tt a kolem Mikuláše očekáváme druhého kluka a všichni se na něj opravdu moc těšíme. Váš obchod samozřejme všem doporučuji...

A ještě k mé kamarádce, ta se s přítelem pokoušela o miminko delší dobu než já -více jak rok. Když jsem jí řekla o Vašich stránkách, moc ve Vás nevěřila, ale soustředila se na přípravu svojí letošní svatby. Nakonec jsem jí nabídla, že ještě mám 2 balení FertilMan, tak pokud má zájem, že si jedno balení může odkoupit na zkoušku a možná, že na její svatbě budeme těhotné obě. Svatbu měli letos v červnu - obě jsme se tomu tehdy zasmáli, ale měla jsem pravdu - opravdu do té doby se jim povedlo také počít a vdávala se již těhotná. Na narození miminka -také chlapečka - si počkají do konce ledna 2016 - kamaradka i její manžel jsou šťastní a spokojení.

S pozdravem spokojená Veronika

Romana napsala:

18.11.2015

Dobrý den, před několika měsíci jsem využila vašich produktů a zvýšila šanci otěhotnět ve svých 39 letech. Nyní jsem ve 31. tt a již čekáme za pár týdnů narození naší holčičky.
S pozdravem jedna z vašich vděčných maminek.

Markéta napsala:

13.8.2015

Dobrý den,
nejdříve bych vám chtěla touto cestou poděkovat za pomoc při otěhotnení.
Používala jsem vámi nabízené přípravky a to Macu, čaj L. Mojžíšové, Femigard a vit. s kysel. listovou.
Vaše přípravky mi velmi pomohly. A ještě jednou za ně děkuji. Nyní jsem v 18tt.

Chtěla jsem se zeptat, zda mohu dále užívat i během těhotenství macu. Má mnoho blahodárných účinků. Upravila mi hodně krevní obraz a jsem za ní hodně vděčná.

Děkuji Vám tedy za odpověď a přeji pěkné dny a plno spokojených zákazníků.
S pozdravem
Markéta

Erika napsala:

11.7.2015

Dobrý den,
ráda bych přispěla s naším příběhem. Manžel má sníženou pohyblivost spermií a doktor ho objednal za 2 měsíce na kontrolu, aby výsledek potvrdil nebo vyvrátil. Po 2 měsících byl jeho spermogram ještě horší než předtím. Ze zoufalství jsem koupila Conceive Plus. Dotor nám ale radil, že jedině IVF nám může pomoci. Přesto jsme ten Conceive zkusili a div se světe, hned na poprvé jsem z toho otěhotněla. Nevěřili jsem vlasním očím. Nyní jsem ve 13 týdnu a je všechno v pohodě.
Chci dodat odvahu všem parnerů, kteří se také snaží o miminko. Jsme vděčni za tyto stránky a držíme palce.
Erika

Hanka napsala:

13.2.2015

Dobrý den.
Také bych se s Vámi ctěla podělit o náš příběh.
S manželem jsme se snažili dlouho o miminko, dá se říci 5 let. Bohužel jsem během této doby čtyřikrát potratila. Prodělali jsme několik vyšetření, ale vše bylo v pořádku. Tehdy jsem se rozhodla, že budu muset něco udělat sama, ne se jen spoléhat na lékaře, přesto, že udělali maximum.
Tehdy jsem hledala na internetu nějakou konkrétní pomoc, ne jen rady a našla web otěhotnet. Objednala jsem si gel conceive, femigard a vitamíny, knihu na cvičení od Ludmily Mojžíšové a čaj od báby Radnické, do té doby jsem ještě asi půl roku poctivě užívala kyselinu listovou a pustila se do boje.
A výsledek? Brzy asi po dvou měsících jsem otěhotněla a s hrůzou čekala jak to dopadne.
No máme krásného zdravého čtyřměsíčního chlapečka Šimonka.

Tak hlavu vzhůru, vždyť naděje umírá poslední. Všem, kteří prožili trápení jako my s manželem přeji, ať máte stejné štěstí jako my.

Hanka

Henry a Janka napsal:

16.10.2014

Dobry den,
S radostou Vam oznamujeme, ze ak vsetko dobre dopadne, prisli ste o svojho staleho odberatela.

Manzelka je po 2,5 roku snazenia sa, v 4 tyzdni tehotenstva.
Tabletky sice este zabrat nestihli, ale sme presvedceni, ze ten gel skutocne pomohol.
Pred tym sme okrem umeleho uplodnenia skusali vsetko. Dokonca 2x inseminaciu. Jej prostredie bolo nepriaznive pre spermie. Potom sme sa na vsetko 4 mesiace vykaslali a po prvom pouziti gelu mame vysledok.
Takze dakujeme za spolupracu a ked bude niekto chciet, budem Vas odporucat.

S pozdravom,
Henry a Janka

Monika napsala:

10.4.2014

Vážení z webu „otehotnet“
Omlouvám se, jestli to zní prostořece, ale 7 let jsme se snažili s manželem o mimimko. Manžel měl problém se spermiemi. Během té doby jsme opravdu vyzkoušeli všechno možné, utratili plno peněz. Také jsme měli tři neúspěšné IVF pokusy, zkoušeli jsme akupunkturu, bylinky, prostě všechno, co se dalo, nic nefungovalo.
Mimochodem, jsem si koupila Váš produkt Conceive Plus, od Sasmaru, byla to náhoda, že jsem otevřela Váš e-shop a našla ho. Začali jsme ho s manželem používat. Je příjemný, jemný, lehce chladivý. Ale to je vedlejší. Hlavní je, že po dvou měsících užívání jsem byla těhotná! Bohužel jsem měla v 7 týdnů potrat. Poté jsme Conceive zase začali používat a po 5 měsících jsem opět otěhotněla. Jedině Váš výrobek po všech těch 7 letých útrapách zafungoval.
Chci především poděkovat vědcům, kteří tento výrobek vynalezli. Fakt funguje. Proto píši tento dopis, prosím zveřejněte ho, ať pomůže i ostatním. Je to fakt pomoc při mužské neplodnosti.
Držím všem ostatním palce, já jsem teď v 6 měsíci, bude to kluk Honzík.
Zdraví Monika

Spokojená zákaznice napsala:

10.12.2013

Dobrý den,
ráda bych se s Vámi také (jako již jistě mnoho dalších) podělilo o svou zkušenost s Vašimi produkty. Předně bych Vám chtěla moc poděkovat za Vaši laskavost a ochotu při nakupování a zejména, že jste mi vyšli vstříc při nákupu na flexi pass poukázky.

...

Můj příběh by byl poměrně dlouhý, ale abych to tedy zkrátila: Vysadila jsem HA na konci listopadu 2011. Od té doby jsem měla poměrně značné problémy s cyklem. Ukázalo se, že MS prakticky vůbec nepřichází sama, pokud není podpořena léky (utrogestanem) od lékaře. Po několika návštěvách lékaře, který ale neustále předepisoval totéž, jsem se v červnu 2012 rozhodla řešit to jiným způsobem. Přeci nemohu stále brát hormony, vždyť to nic neřeší, hlavně to neřeší příčinu. Při těchto úvahách jsem začala hledat informace a hlavně bylinky. Narazila jsem na Váš web a věděla, že to chci zkusit. Na mé potíže jste mi poradili tinkturu z jetele a Femigard. Nakonec jsem si Femigardu koupila 3 balení a po vypotřebování jetele 3 balení tinktury z drmku. No, poslední balení Femigardu "bohužel" již nezvládnu vypotřebovat, protože jsem po 2 měsících užívání těchto bylinek zdárně otěhotněla :)
Nejenže mi tedy tyto přípravky rozchodily cyklus, ale jistě i napomohly k cíli, který jsme si s manželem přáli. Závěrem bych chtěla ještě poznamenat, že jsem poslední dva měsíce před otěhotněním také cvičila podle Ludmily Mojžíšové a věřím, že i toto mohlo mít efekt.
Ještě jednou moc děkuji a držte mi palce, ať i celé těhotenství dobře dopadne. Budu Vás dále doporučovat.

banner
banner

Akce, slevy a novinky přednostně na váš email